Hogy tetszik a versem?
Figyelt kérdés
ez életem 1. verse:
Napsütötte hely
Napsütötte hely
Egy van az én szívemben
Napsütötte hely
Nincs több bennem
Mindenütt éjszaka
Sötétség lelkemben s túl sok kötelesség
Kötelesség melyet elhagyni nem szabad
Szabadulnék, futnék de boldogságot akkor se találnék
Úgy érzem, csak gyilkolni akarnak
Mindenütt éjszaka
Örökös sötétség az én sorsom
S elfogadom azt, egy rövid életre
Csak lenne kevesebb kötelesség az úton
Nyomorra ítélve e földön mindörökre
Egy boldog hely van a szívemben
Egyetlen öröm ebben az életben
Egyetlen hely mely igazi fájdalom
Egyetlen hely elérése célom
Egy napsütötte hely, mely örökre halott
nyugodtan lehet kritizáni, imádom a kritikákat
most próbáltam meg először verset írni
14/l
2009. nov. 20. 16:14
3/10 anonim válasza:
elég érzelmes, szerintem szép lett :-) ügyes vagy
4/10 anonim válasza:
egyik sor 17 szótagból áll,másik 6 szótagból,semmi jelentése nincs,csak egy erőltetett "paszírozzuni-ki-magunkból-egy-nagyon-mélyértelmű-verset" típusú "vers".pff.ha már csinálsz valamit,legalább azt csináld jól.
5/10 A kérdező kommentje:
hát igen, azt gondoltam hogy elsőre nem lesz "technikailag megfelelő".Az érzéseimet légyszíves ne keritizáld, én csak arról írtam amit érzek, nem erőltetek semmit.Egyébként nem vagyok emos, messze áll tőlem,csak ilyen a lelki beállítottságom, egyébként sem követek semmilyen divat irányzatot.Elismerem én is ,hogy nem tökéletes.Köszönöm a kritikát.
2009. nov. 20. 16:42
6/10 anonim válasza:
a paradoxont direkt tetted bele?? ha igen akkor jó, ha nem akkor kicsit elvont
7/10 anonim válasza:
szted tudja, hogy mi az, hogy "paradoxon"?:)
8/10 anonim válasza:
nem tetszik:Dbár első versnek nem rossz.
9/10 anonim válasza:
hát ez csak ugy leírtad a mi jött, a költészet lénygee pedig ,h. esztétikailag gyönyörködtessen, úgy tárja elénk a mondanivalót hogy nem 1ártelműen, hane költői eszközökkel szemléltetve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!