Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van esetleg valakinek One...

Van esetleg valakinek One Direction-ös parfümje? (Our moment) Milyen illata van?

Figyelt kérdés

Milyen illata van?

Mennyiért vették?

Hol? :D

Nagyon sürgős lenne!!!

2013. nov. 25. 17:20
 1/7 MILAN993333 válasza:
0%
senkinek sincs, mert senki nem foglalkozik ezel a one direction tiniszarsággal.
2013. nov. 27. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:

tudtam, hogyha erre a kérdésre válasz érkezik, akkor az is fiútól és ő is csak szidni fogja.... Gratulálok emberiség -.-

amúgy én is kíváncsi lennék, hogy hol lehet venni :)

2013. nov. 27. 19:23
 3/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz az előző válaszolóval! Én is imádom a One Direction-t. Én úgy tudom, hogy Mo-n nem lehet kapni. A popcorn magazin facebook oldalán írták a szerkesztők, hogy ők is úgy rendelik Londonból.
2013. nov. 27. 19:24
 4/7 anonim válasza:
Magyarországon nem lehet kapni de e-bayrol szerintem tudsz rendelni. Ja és egyébként nem az összes fiú szidja mivel én fiú Directioner vagyok:)
2013. dec. 1. 13:57
 5/7 anonim válasza:

magyarországon már a Douglas parfumeriakban lehet kapni :)

elvileg

2013. dec. 8. 10:17
 6/7 anonim válasza:

Én ma láttam a Douglasban. Szegedi vagyok de szerintem bármelyik Douglas üzletben kapható.

Ma megyek be az üzletbe a barátnőmmel, keresem a parfümöt. Nem találom. Nézem, nézem, de nincs. A barátnőm mondta hogy biztos nincsen ( ő nem szereti az 1D-t) megfordulok és tadá! Ott volt! Úristen, amikor megláttam majd elsikítottam magam, a szívem dupla olyan sebességgel kezdett el verni. Áááá. Nagyon jó illata van! Volt egy mintadarab kihelyezve, ráfújtam a kezemre, a kabátomra + arra a kis cetlire amit ott kaptam és haza úton végig csak azt szagulgattam. Nagyon jó illata van!

A sima parfüm ( úgy értem hogy csak az) 11.000 Ft. De ha szeretnél hozzá testápolót is akkor 15.000 Ft.

Most spórolok. :)

Remélem sokat segítettem. Bocs a rizsázásért. :) <3

2013. dec. 11. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Magyarorszagon bolti forgalomban csak a Douglasban kaphato, most decembertol.
2013. dec. 17. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!