Van esetleg valakinek One Direction-ös parfümje? (Our moment) Milyen illata van?
Milyen illata van?
Mennyiért vették?
Hol? :D
Nagyon sürgős lenne!!!
tudtam, hogyha erre a kérdésre válasz érkezik, akkor az is fiútól és ő is csak szidni fogja.... Gratulálok emberiség -.-
amúgy én is kíváncsi lennék, hogy hol lehet venni :)
magyarországon már a Douglas parfumeriakban lehet kapni :)
elvileg
Én ma láttam a Douglasban. Szegedi vagyok de szerintem bármelyik Douglas üzletben kapható.
Ma megyek be az üzletbe a barátnőmmel, keresem a parfümöt. Nem találom. Nézem, nézem, de nincs. A barátnőm mondta hogy biztos nincsen ( ő nem szereti az 1D-t) megfordulok és tadá! Ott volt! Úristen, amikor megláttam majd elsikítottam magam, a szívem dupla olyan sebességgel kezdett el verni. Áááá. Nagyon jó illata van! Volt egy mintadarab kihelyezve, ráfújtam a kezemre, a kabátomra + arra a kis cetlire amit ott kaptam és haza úton végig csak azt szagulgattam. Nagyon jó illata van!
A sima parfüm ( úgy értem hogy csak az) 11.000 Ft. De ha szeretnél hozzá testápolót is akkor 15.000 Ft.
Most spórolok. :)
Remélem sokat segítettem. Bocs a rizsázásért. :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!