Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gyakran van "dejevu" érzésem...

Gyakran van "dejevu" érzésem ez mitől van? (mintha már megtörtént volna)

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia nekem is szokott lenni! Nekem úgy nyilvánul meg hogy pl egy 2-3 perces párbeszéd tűnik úgy hogy megtörtént már. Hogy már tudom előre pl h mit fog válaszolni. De a barátnőimnél is elő szokott fordulni. De nem tudom h mitől van:) azelőtt megálmodjuk??!!! :))
2009. nov. 20. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem a piros bogyót vetted be...! :-DDD
2009. nov. 20. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért van mert megálmodod előtte való éjszaka, de soha nem emlékszel rá csak abban a pillanatban amikor konkrétan megtörténik :) múltkor teljesen hülyének nézett egy néni aki kosárkával a kezében leszállt a bicajról én meg csak álltam és bámultam rá mint aki szellemet látott, mert tudtam hogy ezt már láttam ahogy leszáll a bicajról, leveszi a kosarat.... ritkán, de előfordul ilyen :)
2009. nov. 20. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudományos válasz nincs rá, senki nem tudja, hogy ez mitől van. Elméletek vannak, de nem bizonyítható sem egyik, sem másik állítás.
2009. nov. 20. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem álmodod meg. Ezt már bizonyították, csak úgy érzed, mintha megálmodtad volna, de nem.
2009. nov. 20. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:

én tudom,h. mitől van

van erre magyarázat

azért,mert egyik szemed egy nem tudom hány tized másodperccel előbbre látja azt a helyzetet,aztán követi őt a másik pupilla,ezért érzed,.h már megtörtént ;)

2009. nov. 20. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
nem nem. nem látom itt válaszként, pedig azt hittem már ez az ismertebb, szóvalaz agyad rendellenessége. ezzel nem arra gondolok hogy hülye vagy, hanem mindig mikor deja vunk van egy olyan folyamat játszódik le az agyban ami elhiteti hogy már ez megtörtént. kinek gaykrabban, kinek kevésbe. volt olyan krónikus deja vuban szenvedő beteg aki még az orvoshoz sem tudott elmenni mert rengetegszer volt olyan érzése hogy ő már volt...
2009. nov. 20. 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem azért mert (mondjuk nemtom hiszel -e a lélekvándorlásba)már sokszor újjászülettél.Valszeg azért mert halálod előtt volt elintézetlen ügyed.Hát igen, a világ nem mindig tud újat mutatni.
2009. nov. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!