Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amway nevű cégről mit tudtok?

Amway nevű cégről mit tudtok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 16:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%
mlm, piramis alapon építkező porszívóügynökök sokasága
2013. nov. 23. 17:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Eddig csak jót olvastam róla véleményekben, de nagyon gyanús nekem pár dolog. :S
2013. nov. 23. 17:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Forgalom alapján a világ 100 legnagyobb cégének egyike. Az MLM cégek közül a legrégebbi és toronymagasan a legnagyobb. 54 éve alapították, két család tulajdonában van. Soha nem volt tartozása, mindig mindenkit határidőre kifizetett. Tevékenysége úttörő volt mind a környezetvédelemben, mind az MLM üzleti modellben. Nyugodtan megbízhatsz benne, ha a kérdés felmerül.
2013. nov. 23. 23:19
 4/14 anonim válasza:
50%
Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de mi az ami gyanús?
2013. nov. 24. 17:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Voltam egy előadáson, és furcsa,hogy ennek semmilyen hátránya nincs, dolgoznod sem kell, csak jön a pénz, elmondásuk szerint. Amellett, nem értem, hogy, ha ilyen jók a termékeik, miért nem vásárolhat bárki, miért kötik 8100 ft-os regisztrációhoz a vásárlást is.
2013. nov. 25. 13:06
 6/14 anonim válasza:
0%

Ezt hívják mézesmadzagnak.

Egyébként vásárolni szerintem regisztráció nélkül is lehet, mondjuk úgy sem érdemes...

2013. nov. 25. 13:43
 7/14 A kérdező kommentje:
nem lehet,direkt rákérdeztem.:S
2013. nov. 26. 21:38
 8/14 anonim ***** válasza:

8100 Ft-ba a regisztráció kerül, ami feljogosít, hogy nagyker áron vásárolj (és ha akarod hálózatot is építs) jövő év december 31-ig közvetlenül az Amwaytől. Mindenféle regisztráció nélkül is vásárolhatsz Amway termékeket fogyasztói áron a regisztrált termékforgalmazóktól. Ennek azonban semmi köze ahhoz, hogy jók-e a termékek vagy sem (amúgy kiválóak). Ezért a lehetőségért a 8100 forint nevetségesen alacsony összeg. Próbálj a sarki közértben nagyker áron vásárolni.

Bizonyos termékek, pl. táplálékkiegészítők hivatalosan nem forgalmazhatók, csak saját célra vásárolhatók. Szerbia kivételével ezeket az összes szomszédos országban forgalmazni is lehet, csak Magyarországon túl erős és kártékony a gyógyszerészlobbi. Az Amway meg betartja a szabályokat (a termékforgalmazók azonban nem feltétlenül).

Ha azt mondták neked, hogy kell a regisztráció, feltehetően erre gondoltak, vagy félreértettétek egymást, esetleg nagyon kezdők.

2013. nov. 26. 22:31
 9/14 A kérdező kommentje:

ha nagyker áron vásárolok, de előtte kifizettem 8100 ft-ot, akkor nem pont azt azt az árrést fizetem ki, ami a nagyker ár meg a fogyasztói ár között van?

akkor nem arról van szó, hogy nem kell kifizetni,inkább nem akkor. nem?

2013. nov. 27. 07:26
 10/14 anonim válasza:
0%
Nézd meg az amway árait. 2600 Ft egy liter tisztítószerért, tízezrek egyszerű, még csak nem is multi,- vitaminokért. És ha a kedvezmény mondjuk 20%, számod ki, 40 000 fölött éri csak meg regisztrálni.
2013. nov. 27. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!