! Fontos! Férfi Indián nevekre lenne szükségem! Gyűjtő munkát végzek. Hol találok? Ti tudtok?
Igazi Indián nyelven..
Pl.: Nehuan- jelentése: erős Mapuche nyelv család..
Nekem nincs szükségem arra milyen ny.cs-be tartozik, csak neveket szeretnék, az sem baj ha nincs meg a jelentése, akkor valahogy megszerzem, a lényeg, hogy írjatok!!!!
Ohh na ne mondd már?? Légy oly szíves írd már be a googleba és légyszives linkelj be nekem olyat ami tényleg jó találat!! Szerinted nem evvel csesztem el a napjaimat, hogy googleztam??! Nem vagyok f.jankó, hogy csak kiírom a kérdést és várom, hogy az ölembe huppanjon a válasz! Én ugyan úgy keresem és ha megtalálom akkor kiírom, hogy köszi, de már megvan!
De azért köszi szépen ezt a nagyon tömör, információ dús, érdemleges, pontos, szép, jó választ!
Köszi szépen! Én nem találtam! Angol oldalakon nem kerestem mivel, nem tudok olyan precízen angolul.. De megoldom! Nagyon köszönöm, óriási segítséget nyújtottál!!! :)
Sajnálom az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!