Lehet kapni Csabán/Gyulán valami F1-eset?
Figyelt kérdés
Lehet kapni Csabán/Gyulán valami F1-es cuccot pl: F1-es játék autót ami nem olyan drága...vagy akármit ami F1 és nagy?
Tudom hülye kérdés de imádom a Forumla1-et lány lány létemre.:D :$
És nemtudom mit kérjek karácsonyra...ezért inkább valami Formula1-ES CUCC KKÉNE. :D
2009. nov. 19. 19:37
1/7 anonim válasza:
A gpshop.hu-n sokminden van, szerintem érdemes körbenézned. Én is onnan rendeltem cuccost és másnap már ki is hozták. Minőségi cuccok szóval nem ilyen "2 napig használom aztán kuka" stílus.
2/7 A kérdező kommentje:
Oksa köszi.:D
Lávolak.^^
2009. nov. 20. 12:48
3/7 A kérdező kommentje:
És kiszállítási díjat kell fizetni?
2009. nov. 20. 12:51
4/7 anonim válasza:
Szia. Bocs hogy csak most válaszolok. :S Azt hiszem nem kell kiszállítási díjat fizetni. De nem 100% mivel már több mint 1 éve rendeltem utoljára cuccost. Remélem még nem késtem el a válasszal. Még egyszer bocsi.
5/7 A kérdező kommentje:
Semmi baj! Köszönöm a válaszodat! :)
Amúgy is karácsonyra szeretnék valamit...:D
Úgyhogy ha december.20. írtad wolna meg akkor se késtél volna el semmivel..^^:) :D
2009. dec. 11. 12:54
6/7 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam. :D Van választék bőven szóval lesz miből válogatnod. Nah mind1...nem offolok. :D Sok szerencsét. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köcce. :DD
2009. dec. 15. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!