Mi lehet a neve annak a (kristálynak) amit találtam?
Figyelt kérdés
A követ külföldön ha jól emlékszek olaszba találtam tavaj nyáron egy kőfejtő vagy bánya melletti hegy-domb tövében. A kő maga fekete és sötétzöld foltok vannak rajta,vonza a mágnes de áramot nem vezeti . Nagyon kemény keményebb mint egy átlag kavics,allig lehet 'megsebezni' főleg a zöld részeit azok még keménybbek. Mint az átlag kavicsokat ezt isvíz vagy vmi simára csiszolta. Mi lehet ez ????2013. nov. 22. 19:33
1/6 anonim válasza:
Milyen bánya volt? Mivel lehet karcolni (kés, üveg)? Tudsz küldeni képet?
2/6 anonim válasza:
vas ii oxid zöld üveges hatású (mint a sörös üveg)
3/6 anonim válasza:
képet esetleg tudsz róla tenni? nehéz dolo még az alapján is határozni, de leírás alapján meg végképp :D
4/6 A kérdező kommentje:
az hogy milyen bánya volt nem tudom :( kamionnal voltunk és csak pihenni altunk meg egy éjszakára. én ott helyben próbáltam mással össze törni mert majd nem nagyobb mint egy ököl nem is túl könnyű és nem akartam volna mindet elhozni földhöz sziklákhoz csapkodtam más kövekkel próbáltam össze törni de azok hamarabb törtek és ennek a felszíne alig sérült képet megpróbálok róla küldeni.
2013. nov. 23. 15:53
5/6 A kérdező kommentje:
annyi esetleg még hogy mikor haza hoztam vízzel lemostam és pár napra rá mintha rozsda jelent volna meg rajtan de azóta már nem látom lehet lekopott vagy nem tudom? :(
2013. nov. 23. 15:54
6/6 anonim válasza:
#1es vagyok
akkor szerintem a #2esnek van igaza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!