Mi a véleményetek erről a gpsről? 4.3" GPS - PNA, teljes Európa térképpel!
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a gpsről? Én egyáltalán nem értek hozzá és ajándékba szeretném ,de de nincs ki segítsen ebbe a kérdésbe ! 4.3" GPS - PNA , teljes Európa térképpel ! Tapasztalatok stb..... Köszönöm !2013. nov. 22. 11:56
1/6 anonim válasza:
Ezzel sokra nem megyünk. Mi a típusa?
3/6 anonim válasza:
A nagy kérdés, legálisan akarod-e frissíteni vagy törést használsz majd.
iGo jó szoftver, de a hardvergyártókkal hadilábon állnak, s a térképeket is hol ettől, hol attól szerzik be.
Én olyant vennék, amelyik megbízható, s ingyenes a térképfrissítés. Képnézegető és egyebek nagyon nem kellenek. Olcsó húsnak nagyon-nagyon híg a leve.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor valaki nem tudna nekem olyat ajánlani ami jó és nem is egy ökör ára ! lehetőleg Európa térképpel !
2013. nov. 24. 12:33
5/6 anonim válasza:
Én leginkább ezt tudom javasolni, ha a forgalmi információ nem elengedhetetlen:
A Garmin a legstabilabb márka. Jó a vas, a szoftver és a térképek is jók.
Amíg a készülék működik, ingyen frissíthetsz. Legyünk pesszimisták, s számoljunk csak 6 évvel. Az is 24 díjmentes frissítés legalább. Legálisan, üzembiztosan. Van haza szerviz, garancia.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!