Napló írás. Ti hogyan írjátok?
Lakatos, vagy nem lakatos füzetbe írjátok?
Sima, négyzetrácsos, vagy esetleg vonalas füzetbe írjátok?
Ti minden nap szoktatok bele írni? :)
Már sokszor elkezdtem írni, de mindig abbahagytam.Nemsokára elkezdek újra naplót írni, érdekelne ti hogyan díszítitek, tollal vagy ceruzával írtok bele stb.? :)
a-4 spirál füzetbe írok néha, általában kockásba
nem írok sokat mert az túl unalmas, inkább rajzolok és címet adok nekik, max 2 mondattal...
nem szoktam dekorálni csak firkálgatok bele...
Nos én úgy csinálom, hogy régebben fogtam egy sima vonalas spirálfüzetet, aztán hajrá.. :)
és nem minden nap írok, csak amikor rám jön a dolog, most kezdtem el átírni gépre is a dolgokat.
Tollal szoktam írni, azon okból, ha mondjuk valamelyik unokám kezébe kerülne majd, és nekiesne egy radírral, akkor megmaradjon :)
Lakatolni? minek az? annyi rejtekhelyet lehet találni egy házon/lakáson belül, hogy ihaj! Mellesleg olyan ronda a kézírásom hogy azt még szüleim se tudják elolvasni... :D
A SZJG-t én is olvastam.A 3.részt befejeztem benne, de nincs kedvem már olvasni :)
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment az zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!