Szerintetek 2012. december 21. -én tényleg világvége lesz?
Kb kátnaponta megkérdezi egy hozzád hasonló... hogy is mondjam... hiszékeny.
A jetiről meg a földömkívüliekről is készült már film, szóval azok szerinted valóságosak?
A maják nem jósolták meg a világvégét, egyszerűen csak fura a maptáruk, és sokan képtelen ezt felfogni.
Nézd meg az összes eddig a témában feltett kérdést!
Istenem! Miért nem tudtok utána nézni?! Hetente megjelenik egy ilyen kérdés. Ez így fog menni 2012 decemberéig?
Mellesleg ez egy oltári nagy baromság. És mi az, hogy nem beszélnek a levegőbe? Akkor azt is elhiszed hogy minden száz évben halálra veri egymást két földönkívüli az Antarktiszon egy piramisban, csak mert az Alien vs. Predator című remekműben az van?
Az egész világvége a maja naptár fatális félreértelmezésén alapszik, amit hallva a mai maják is a falba verik a fejüket, hogy hogyan tudnak az emberek ilyen hülyeséget kitalálni.
A maják egyébként nem beszéltek világvégéről, csak "az istenek visszatéréséről". Na már most miért hiszel olyan istenek ígéretében, akiknek még a létezésében sem hisz már senki több mint ezer éve?
Amgy meg ha a maja naptár következetes, márpedig miért ne lenne az, akkor csak két-háromezer év múlva jár le. Egyszerűen arról van szó, hogy a maják nem látták szükségét tovább írni az évtábláikon az évszámok listáját 13.0.0.0.0-nál, ami a mi 2012.12.21-ünknek felel meg. Még így is több mint ezeregyszáz évvel tovább vezették, mint a civilizációjuk léte. Amellett pedig egyes próféciákban (amiknek én amúgy sem adok semmi hitelt) a mi naptárunk szerinti 4774-re is vannak jóslatok.
Emellett pedig az emberiség eddigi története folyamán nem telt el olyan évszázad, amikorra legalább két időpontra ne jósoltak volna világvégét. Aztán mégis itt vagyunk.
Én meg azt halottam hogy nem lesz világvége hanem csak egy ÚJ VILÁGREND lesz mint a NOX egyik új számában is észrevehető az új világren megmég egy vidiben
linkek: http://www.youtube.com/watch?v=CIY5DABjo5I
A maják más előre tudták, neked csak le kell ellenőrizned hogy a bolygók hipp-hopp beállnak majd sorba és kész is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!