Egy átlagos lány mennyivel gyengébb egy átlagos fiúnál?
Attól függ, mikor.
Szerintem kamaszkorig nem gyengébb, sőt, erősebb is lehet. Kamaszkor után, mire a hapsi "kész" van, vége, egy átlagos lány jóval gyengébb, mint egy átlagos fiú. Ezen még az sem nagyon segít, ha a lány kemény, a fiú puha. Viszont kiabálni mi tudunk jobban. :)
Én azt értettem, hogy évek óta kondizok, és a fiam lenyom skanderban. A 15 éves fiam, aki még csak most kezdte a kondizást.
Arra is gondolok, hogy gyorsabban futnak, nagyobbat rúgnak, nagyobb súlyt emelnek. A tendencia az, hogy mire felnőnek, addigra egy hapsi erősebb.
Nekem fiam és lányom van, onnan is veszem, a 15 éves fiam már erősebb, mint a 19 éves lányom, pedig a lány volt, aki végig tudott függeszkedni egy hídon, meg kötélhálón fel tudott mászni. :) Most meg minket emelget a gyerek nagy büszkén.
Még nem láttam olyasmit, amiről ti beszéltek, ill. úgy, ahogy mondtam, hogy míg a fiú el nem készül, a lány erősebb, de utána, ha kifejlődtél, te vagy a jobb.
Van még egy elméletem, kiváncsi vagyok, hogy mit szóltok hozzá. A lányokban hamarabb van meg az akarat. És az is számít a sportban, nagyon sokat. Egy lány hamarabb akar valamit megcsinálni. A fiú meg ott van, ha muszáj, engedelmeskedik, mert muszáj, de nem valami lelkes. AKkor ott kevesebb az eredmény is.
Erről mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!