Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha végigmegy egy kopogós...

Ha végigmegy egy kopogós cipőjű ember a folyosón vagy a gurulós bőrönd hangja, majd megőrülök. És ti mely hangoktól vagytok ugyanígy?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Autóriasztó.
2009. nov. 19. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A kopogós cipőjű férjtől, ha korábban érkezik a munkából.
2009. nov. 19. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Hát, a szomszéd az idegbeteg kutyájából főzhetne már pörköltet igazán. Az se felhúz, csak maga a dög ideges, és nagyon jön a hülyeség a csaholásából, úgy értem szokatlanul ordenáré módon. Kb 2 méterre az ablakomtól, minden áldott hajnalban. Pill. Na, egy gonddal kevesebb.
2009. nov. 19. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

ha pl ebédszedésnél a merőkanál hozzácsiszolódik a lábasoz..na attól a hangtól irtózom :D

13/l

2009. nov. 19. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A tányér és az evőeszközök találkozásának hangjától hányingerem lesz, a porszívó hangjától ráz a hideg és rángatózom (pedig szeretek porszívózni).

Ezek fizikai tünetek, a tuc-tuc zene meg simán felidegesít. :)

2009. nov. 19. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Amikor valaki eszik, és hallom, ahogy veszi a levegőt, és ahogy az étel ropog a szájában. A másik az, amikor a húst vágja valaki, és olyan fura, roszogó/pezsgő hangja van (nem tudom jobban leírni, de fogdosni is utálom a nyers húst). Azt se szeretem, amikor a csuklós busz olyan hangot ad ki, mintha lélegezne. Most ennyi jutott eszembe :D
2009. nov. 20. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:
A csikarástól kiráz a hideg.
2009. nov. 20. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
falhoz/körömhöz ér a köröm, ha vki csámcsog a kaján, teli szájjal duma...
2010. máj. 9. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha vágják a gyümölcsöt de inkább az almát na attól falra mászok.
2010. júl. 24. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Kopogós cipőktől én is agyérgörcsöt kapok. Nem lehet elviselni azokat a nőket ,akik ilyen vackokban klappognak, marha idegesítő. Nekem meg az az idegesítő még,ha férfi cipő / elegáns alkalmi/ csinálja ugyanezt a kopogást. Jó lenne már találni olyat,aminek valami rugalmas gumi talpa van,nem ez a kopogós kockatalpú átokfajzat.
2011. szept. 3. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!