Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hallgattátok a Sláger rádió...

Hallgattátok a Sláger rádió utolsó perceit? Mit mondott a vezérigazgatónő?

Figyelt kérdés
Pont bekrepált a gépem..
2009. nov. 19. 00:01
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Nem hallgattam, mert nem érdekelt.
2009. nov. 19. 00:06
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Semmi extrát, viszlát, köszönjük, meg reméli visszatérnek, ja és annyit a végén hozzáfűzött, hogy mindenki sz@rjon sünt.
2009. nov. 19. 00:14
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Aztmondták remélik a politika nem mindennek az ura és hogy remélik a bíróságot nem a politika szerint fog dönteni. És hogy visszatérnek. De szerintem a két új adó tök gusztustalan hogy őket utánozza. Én ezért is beperelném őket a helyükben. Meg most elsirattuk azt a rádiót amin felnőttem és ki is kapcsoltam a francba. Nem érdekel az új. A tőkéjével együtt se. Őrület hogy csak a pénz összege dönti el hogy ki sugározhat és nem a műsor minősége. Szar az egész úgy ahogy van.
2009. nov. 19. 00:42
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Az első válasz is válasz a kérdésre, csak intelligencia kérdése, hogy valaki képes-e elfogadni vagy szövegértelmezési hiányosságait bizonyítja a lepontozással. :-) Jó szórakozást!
2009. nov. 19. 00:49
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg nem válasz. nem hallgattam nem érdekel. Akkor meg mi a francnak írsz ide?
2009. nov. 19. 01:41
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Én hallgattam. Ami a danubiusz helyére lett, a ClassFm, az sokkal jobb mint a Danubius. Rögtön Tankcsapdával nyitottak:D és tényleg minden 3. dal magyar. CSak tartsák is ehhez magukat. Ami a Sláger helyére került... Nagyon ocsmány :( Hihetetlen, már most hiányzik. Igaz, voltak ott is szar zenék, de mindenki ízlését SOHA nem fogják tudni kielégíteni.
2009. nov. 19. 02:27
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Ha meggebed a két új szar én akkor se fogom hallgatni. leszarom az egész politikai döntést meg azt hogy ők a pénzükkel vagánykodnak és ennyi a döntés hogy többet igér és át adják a sugárzást nekik. Arról szó nincsen hogy mit sugároz. Csak kizárólag a pénz. hát ez gusztustalan.

ráadásul teljesen utánozza ez a kettő az előző kettőt. Még saját programjuk sincs csak utánoznak.

2009. nov. 19. 02:32
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

"Szerintem meg nem válasz. nem hallgattam nem érdekel. Akkor meg mi a francnak írsz ide?"

Szasz cenzorkám, jól megy?

2009. nov. 19. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Hogy mit mondott azt nem tudom, de a videóban látni az utolsó másodperceket, illetve a stúdióban a sírást.

[link]

Én sem fogom hallgatni a két új rádiót, akkor inkább utazok a néma csöndben.

2009. nov. 20. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:

01:41 - Azért, mert a kérdező ezt kérdezte:

"Hallgattátok a Sláger rádió utolsó perceit?"

Ha neked nem tetsző, hogy valaki nem hallgatta, attól még a kérdésre válaszolt, te pedig menj vissza az általános iskola első osztályba és tanulj meg szöveget (kérdést) értelmezni.

2009. nov. 20. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!