Kryy kérdése:
Állandó zúgás a szobában?
Figyelt kérdés
most már 2 hete lassan hogy nagyon rosszul alszok , eddig nem tudtam az okát .. mostanában lettem rá figyelmes , hogy valami állandóan zúg , mindent kihúztam , minden elektronikát megnéztem de olyan mintha a falból jönne .
van valami módja hogy hogyan tudom bemérni a zúgás okát ?
lakótársam is hallja a szobában , szóval nem a fülem az szerencsére .
jó lenne ha nem fülldugóval kéne aludnom mostantól ...
2013. nov. 18. 22:43
1/2 anonim válasza:
Talán a falban lévő radiátorcső, mikor a fűtése éppen bekapcsol éjszakára. Nekem volt ilyen tapasztalatom. Semmit nem lehetett vele csinálni.
2/2 Captain Me válasza:
Nálam is ez a probléma. Valami zúg, zizeg, vagy istem tudja milyen hangja is van, de folyamatos és nagyon zavaró, én sem alszom tőle. Nem találom a zaj forrását, olyan mintha csak úgy ott lenne a levegőben :) Nálam a fűtéscsövek falon kívül mennek, bár lehet, hogy az adja, de mégsem onnan hallom, ha közelről hallgatom őket.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!