Ez a hülye angol nyelv! Mit csináljak? Tökre el vagyok keseredve! (lent)
Mit tehetnel?
Hat dolgozz kemenyebben es fogdd fel egy kicsit lazabban a dolgot. Nem az eleted mulik rajta, szoval nyugi!
En altiban majd kozepsuliban vegig nyomtam az angolt es kb. eros 4es voltam belole mindig, es kimentem Londonba babysitterkedni es az elso 3 honapban csak ez hangzott el tolem: "what?" "pardon?" "can you repeat that?"
Haha, meg jo hogy gyerekekkel dolgoztam, azok meg nem szorakoznak ha nem erted igy jartal, muszaj voltam osszekapni magam. Az anyuka rendes volt, tanitott, lassan beszelt, ismetelt, kijavitott, leirt mindent, de komolyan mondom merges voltam, hogy a sok evi iskolai angollal szinte torolgethettem csak....
Orulj neki, hogy jo(bb) tanarod van most es vegre rendesen megtanit angolul ;)
Hallgass hireket, nezz filmeket felirattal (angol felirattal), olvass ujsagokat, nem baj ha nem ertesz minden szot, olvass minel tobbet, lehetoleg hangosan! Nagyon sokat fog segiteni. Vagy olvass olyan irodalmat angolul, amit mar elolvastal egyszer magyarul es tudod mirol szol, igy ha angolul olvasol mar kepben leszel a tortenetet illetoen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!