Nőhetek legalább 10-15 cm-t?
15 éves vagyok, de nagyon kicsi. Alig érem el a 160-161 cm-t. Zavar, hogy emiatt cikiznek mások (a magasok), és amúgy sem szeretek ilyen kicsi lenni.
Van valami mód, amivel pár hónap alatt nőhetek legalább 10 cm-t? Minimum a 170 cm-t el szeretném érni, mert az már átlagnak számít. 8-os vagyok (évvesztes), és nem szeretnék törpén kerülni a középiskolába, mert akkor ott is kiröhögnek majd.
Étkezés, nyújtás, sport... mi segíthet?
Igen, tudom, hogy főleg a génektől függ, de mivel apum csak 165 cm, anyum pedig annál 1-2 cm-vel kisebb.. Csak nagybáttyámék magasak és azoknak a szülei, az említettek mind 185 cm fölött vannak, még unokatesómék is.
Léccives, mondjatok módszereket, amikkel nőhetek!!
Mellesleg igaz , hogy ha heti 4-5 csomag sütőport elfogyasztunk vízbe keverni, az serkenti a növekedést ? Válaszoljatok lécci, köszönöm!
15/F
Sajnos ilyen módszerekkel nem mész semmire.
A növekedést az agyalapi mirigy szabályozza, amire nem hiszem hogy mesterségesen lehetne hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!