Mit vegyek az utálómnak?
Ne legyél bunkó mint ő! Egyszer rá fog jönni, hogy ő viselkedett hülyén! Sok esetben csak irigykednek ezek a lányok. Valószínűleg azért piszkál. Ne vegyél róla tudomást,nézd levegőnek!Megértem, hogy nagyon idegesít, nekem is voltak hasonló problémáim, eleinte nem figyeltem rájuk, de aztán már nem bírtam és szóltam az osztályfőnökömnek és mindent elrendezett.(Hála égnek nagyon jó osztályfőnököm van és mindenben számíthatok rá:D)
Amúgy a kérdésedre válaszolva a szappan jó ötlet, de ne légy olyan mint ő(ezt úgy értem, hogy nem kell ráírni a csomagolásra azt a felíratott).
Szóval nyugi majd rájön, hogy ő volt a hülye és abba hagyja!
13/L
Hello! ;)
1. válaszolónak igaza van,igazából velem is nagyon sok ilyen volt....
Egy 13 éves lányra 2 kiló smink??!! Na nem má'!!Rajtam is csak szempillaszpirál van,de az is ritkán! Na mindegy.
Mondjuk arra gondoltam,hogyha annyira szereti sminkelni magát,vehetnèl neki egy sminkkészletet,hátha az tetszene neki.Azt azért csak nem dobná ki. :) Vagy mondjuk szájfényt,szempillaspirált,vagy valami ilyesmit.
Rem tudtam segíteni! :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!