Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek az utálómnak?

Mit vegyek az utálómnak?

Figyelt kérdés
Van egy lány, 13 éves ő is. És nagyon utál engem. Ő nem ez a tipikus liba,(azért a 2 kiló smink az megvan) inkább visszahúzódó, csöndes, de mindenkit (a "legjobb" barátját is elhordja mindennek. Nekem eddig különös bajom nem volt vele, de ma elkezdett oltogatni meg lerib@.ncozott. Olyanokat terjeszt hogy lefeküdtem a legjobb barátommal. (fiú, 1x csókolóztunk) Eddig valami goth ékszert akartam neki, de így nem akarok neki venni nagyon semmit, mivel úgyse hordaná, kidobná. Szinte az egész osztályt ellenem fordította. Nem tudom mit vehetnék neki. Eddig arra gondoltam h egy szappant aminek a csomagolására ráírnám h mosd ki a szád, a sok rib@.ncozás után.vagy nem tudom segítsetek, legszívesebben 1 ft-tot se költenék rá. És becserélni meg nem tudom mert kb senki se bírja.

2013. nov. 18. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne legyél bunkó mint ő! Egyszer rá fog jönni, hogy ő viselkedett hülyén! Sok esetben csak irigykednek ezek a lányok. Valószínűleg azért piszkál. Ne vegyél róla tudomást,nézd levegőnek!Megértem, hogy nagyon idegesít, nekem is voltak hasonló problémáim, eleinte nem figyeltem rájuk, de aztán már nem bírtam és szóltam az osztályfőnökömnek és mindent elrendezett.(Hála égnek nagyon jó osztályfőnököm van és mindenben számíthatok rá:D)

Amúgy a kérdésedre válaszolva a szappan jó ötlet, de ne légy olyan mint ő(ezt úgy értem, hogy nem kell ráírni a csomagolásra azt a felíratott).

Szóval nyugi majd rájön, hogy ő volt a hülye és abba hagyja!

13/L

2013. nov. 19. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez a suliban karácsonyi húzás,nem?
2013. nov. 19. 20:50
 3/3 anonim válasza:

Hello! ;)

1. válaszolónak igaza van,igazából velem is nagyon sok ilyen volt....

Egy 13 éves lányra 2 kiló smink??!! Na nem má'!!Rajtam is csak szempillaszpirál van,de az is ritkán! Na mindegy.

Mondjuk arra gondoltam,hogyha annyira szereti sminkelni magát,vehetnèl neki egy sminkkészletet,hátha az tetszene neki.Azt azért csak nem dobná ki. :) Vagy mondjuk szájfényt,szempillaspirált,vagy valami ilyesmit.

Rem tudtam segíteni! :)

13/L

2013. dec. 1. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!