A moziban szigorúan betartatják a szabályokat?
Én 14 vagyok, és 16-os filmre is beengedtek.
Van egy ismerősöm, az is egy 14 éves csaj, ő kap ingyen mozi jegyeket.(kicsit szemétség, de ez van)
Ő az ingyen jeggyel simán bemegy 18-as filmekre.
De ha kasszánál kérte volna a jegyet, akkor lehet hogy nem mehetett volna be.
Csináljátok meg, hogy a barátod megveszi a két jegyet, és majd bementek.
és olyankor nem ellenőriznek ? :)
mármint hogyha mondjuk előre megveszi barátom a jegyet.
és ezt pontosan hogyan is kell? odamegyünk,megveszi a jegyet,addig én félreállok,aztán odajön hozzám,oda adja a jegyet és besétállunk? :D nem fogják nézni?:) nem tudom hogy működik.őszintén megvallva nem voltam moziban :D
19:02-es vagyok
Hát, nálunk itt a környéken úgy van, hogy pl. megveszi a barátod a jegyet, te addig megvárod. De ha diák jegyet kértek, akkor nálunk van, ahol elkérik a diákot is, de nem minden helyen.
Na, ő megveszi, és amikor már be lehet menni a termekbe, akkor ott áll általában egy emberke, aki elveszi a jegyet, letépi azt a részét, amit le kell, megmutatja, merre menjetek, és melyik terem a "tiétek". Akkor leültök a helyetekre, és megvárjátok, amíg elkezdődik a film.:)
hát az nem látszik rajtam,h. nem vagyok annyi :) mindenki pár évvel idősebbnek néz :)
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!