A só-liszt gyurma meddig formálható? Ha összeállítom reggel de csak 3-4 óra múlva használnánk föl akkor addig kibírja?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 18:25
1/2 anonim válasza:
Ha beleteszed zacskóba, nem tud kiszáradni.
2/2 anonim válasza:
Ha sok marad, mi is zacskóba tesszük, hűtőbe, és akár másnap is tudunk vele gyurmázni. Sőt reggel 7 körül legyúrjuk, és csak 9 körül kezdjük el használni. Állítólag jót tesz neki, ha áll egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!