Véletlenül vettem egy női farmert mit tegyek?
Figyelt kérdés
Véletlenül vettem egy fekete csőszárű nadrágot, elég drága volt, hogy tudnék belőle egy fiús nadrágot csinálni?2013. nov. 17. 12:35
1/11 anonim válasza:
miből áll a nőiessége? mármint azon kívül, hogy csőgatya...
2/11 anonim válasza:
mondjuk úgy, hogy visszaviszed a boltba kicseréltetni.
3/11 A kérdező kommentje:
nincs meg a blokk, és abból h a zsebénél vanak iylen kis szegecsek amik nagyon nőiesek, amúgy a többit eltudom énis intézni ezzel nemtudok mit kezdeni.
2013. nov. 17. 14:10
4/11 anonim válasza:
a szegecseket le lehet szedni, nem?
én egy gatyámról anno egy fél kiló strasszkövet szedtem le... de szar volt:D
5/11 A kérdező kommentje:
de ott lyuk marad a gatyán ha kiszedem:c
2013. nov. 17. 14:27
6/11 anonim válasza:
most az a pár miliméteres lyuk ne zavarjon már:D nem is lehet látni nagyon, és a minőséget se rontja..
az én gatyáimról is rendszeresen leszedem a szegecseket, mert egy csomó gatyánál a farsebre rakják, és ha leülök baromira nyom:D
7/11 A kérdező kommentje:
hát öhm okés:D majd mondom anyámnak h csinálja meg xd köszike:))
2013. nov. 17. 14:57
8/11 anonim válasza:
annyi, hogy csipőfogóval először belülről kell lepattintani valahogy, aztán a külsején már kézzel kiszedhető:D
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm ez jótipp volt:D amúgy még hogyszoktátok dísziteni a nadrágotokat?:)
2013. nov. 17. 19:54
10/11 anonim válasza:
nadrágot díszíteni? örülök, ha találok egy egyszerű kék farmert, ami se nem csőgatya, se nem strasszköves, se nem koptatott, pláne nem szaggatott, nincsenek rajta feliratok, plusz zsebek, lógók, és feljön a derekamig, nem a seggem alattig ér:D nem hogy díszíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!