Holly Kitty kérdése:
Hogyan lehet olyan iPhone-os üzentet készíteni, ami ékezetes?
Figyelt kérdés
Én már találtam egy iPhone üzenet készítő programot, de sajna nem lehet ékezeteket használni, meg hát, kicsit fura módon lehet használni, de szeretem, de szeretném megtudni, hogy hol lehet még csinálni! A blog designerek is azt használják, de én még nem találtam rá... ti esetleg nem ismeritek! Nagyon kéne! Előre is köszönöm! :)2013. nov. 17. 10:59
1/3 anonim válasza:
Minek erre program? Bemész az üzenetekbe elkezded gépelni a szöveget. Ha olyan betűhöz érsz amit hosszan akarsz beírni (magán- hagzóknál) csak nyomvatartod az adott betűt és előugrik egy választómenü ahol egy csomó változat fel van sorolva. Csak odahúzod az ujjad és már be is írtad a hosszú betűt. :)
2/3 A kérdező kommentje:
1.) azért mert nekem nem iPhone-om van
2.) nem érted???!!?!? ilyesmi! [link]
2013. nov. 18. 18:47
3/3 anonim válasza:
Arról, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, meg hogy nem tudod használni, mert lusta voltál elolvasni a használhati utasítást, arról nem mi tehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!