Hogyan tudnék minecraft klienst készíteni? [ingyen]?
mi az hogy ezért büntetnek vagy ilyesmi? és az lazuritcraft meg a empirecraft meg a ttcraft meg a mestermc-t is megbüntették????
elöszőr kell egy minecraft laucher mert az a demo amit el kell inditani és kell 7 zip program hex program meg java eclipse és indulhat a kliens készités!!
elöszőr nyisd meg a minecraft lauchert és azután keresd meg a minecraft mappát ott a net mappát keresd. Tovább nem tudom!!mivel én is csak probáltam de a chen nyelv tanulás oldalon meg keresheted!! szia
Attól a minecraftot módosítani és más néven kiadni, főleg ha MCP-vel van csinálva illegális..
És mivel MCP nélkül esélytelen módosítani a minecraftot nagyon valószínű, a felsorolt minecaftok MCP-vel van csinálva-
MCP oldaláról idézve:
"You are not allowed to:
Release Minecraft versions or modifications that allow you to play without having bought Minecraft from Mojang.".
Egyébként semmi HEX cucc nem kell, az az android apk visszafordításhoz kell.....
A minecraftot MCP-vel lehet visszafordítani...
Na épp itt kezdődnek a jog sértések....
De mindegy, egyáltalán tudsz java-ban programozni?
Mert ide kellene, eléggé...
CTRL+F, beírod "Copyright Mojang AB" és kiadja, hogy hol van a kódban...
Ne foglalkozz velük.
Nem jogsértés. Ha minden egyes tört Minecraft kliens jogsértő lenne, nem lenne csak tizedannyi minecraftos.
Én nem tudok klienst írni, de engem is érdekel a dolog.
Viszont én nem olyant akarok mint a sima, hanem egyedi ablakból indulót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!