Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most poénos?

Szerintetek ez most poénos?

Figyelt kérdés

Nem tudom, igazából nem nagyon érdekel, de adtam egy kérdésre egy olyan választ, ami full rendben volt, és 59%-ra értékelték...

Aztán volt egy olyan válasz ugyan erre a kérdésre, amiben ez állt: "az egy nagyon szar érzés:(" -->70%os válasz.

és ezután jött egy olyan válasz, hogy "az hát"-->alap hogy 100%osra lett értékelve...

Ebben most mi a poén?

2009. nov. 18. 16:43
 1/8 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz a %okkal
2009. nov. 18. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézd, az értékelés igen szubjektív dolog. Amit Te teljesen 100 %-nak hiszel, másnak nem jön be, ő haszontalannak érzi. Ilyen a világ, nem vagyunk egyformák :)))
2009. nov. 18. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Van, aki a trágár stilus miatt pontoz le, nem mindenki szereti az ilyen beszédet.
2009. nov. 18. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
En soha nem nezem, h mennyire ertekelik a valaszom. Mindig megprobalok hasznos valaszt adni, segiteni. Az a lenyeg, h aki feltette a kerdest, hasznat vegye a valaszomnak. Hogy mas kommentelok mit gondolnak, nem izgat.
2009. nov. 18. 17:22
 5/8 A kérdező kommentje:

De nem, az a baj, hogy a kis "vicces gyerek" a jó válaszokat lepontozta, amik meg egy válaszra válaszok (ha tudtok követni), és semmi értékes nincs benne az eredeti kérdés megválaszolásához, azt meg felpontozta.

És én csak azt nem értem, hogy ebben mi a poén...

2009. nov. 18. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

"Nem tudom, igazából nem nagyon érdekel"

akkor nem értem h mit pattogsz most itt...

2009. nov. 18. 19:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Az nem érdekel, hogy lepontoztak. Csak nem értem ebben a viccet.

Na de mindegy, akkor hagyjuk...

2009. nov. 18. 19:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hoyg az összes pontozást egy ember adja - a legtöbbször mindenki összevissza pontoz
2009. nov. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!