Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Motorcsere egy újabb motorra?

Motorcsere egy újabb motorra?

Figyelt kérdés
Motorcsere egy adott típusú autón, de hozzá képest egy újabb modell motorjára. pl: 96 civic 1.4 ---> 10 civic 1.6 Ez lehetséges?

2013. nov. 17. 08:31
 1/1 anonim válasza:

Ha jól látom, egy 14 évvel későbbi modell motorját ültetnéd a Tiédbe. Ennyi idő alatt már annyi változáson átmegy egy autó, -motorikusan is-, hogy ez a legritkább esetben lehetséges. Nekem is voltak Civicjeim, és én is gyakran küzdöttem azzal a problémával, hogy egyel korábbi, vagy későbbi modell fődarabjai, vagy kis-fődarabjai már nem voltak beépíthetőek az enyémbe.Nézd, őszintén megmondom, a kérdésedre konkrét választ nem tudok adni,csupán a tapasztalataimat osztozzam meg Veled.

A tuti választ valószínűleg egy jól felkészült Honda bontós tudna mondani, de azzal is vigyázni kell, mert ők meg mindent el akarnak adni.A csepeli, vagy a kőbányai bontóban elég korrektek, de azért légy óvatos!!!

2013. nov. 18. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!