Bigfooot kérdése:
Miért nem működik a l4d2-öm?
Figyelt kérdés
az a problémám,hogy a játék mindig kifagy és kikapcsol mikor játszok.....nem tudom miért az addonokat is kivettem de akkor is (a játék vásárolt)2013. nov. 16. 21:59
1/1 anonim válasza:
Tedd fel nyugodtan az add-onokat, és utána cisnáld a következőt. Nekem angol a steamem, úgyhogy angolul tudom mondani a menüpontokat.
Menj be a könyvtárba és jobb-klikkelj a Left 4 dead 2-re. (oldalt, ahol a játékaid fel vannak sorolva) A legalsóra kattints rá (nekem Properties), ez feldob egy ablakot. Itt a harmadik fülre (nekem Local files) válts. Itt négy pont lesz, az utolsót válaszd. Ez elindít egy frissítést, lehet, hogy el fog tartani egy darabig. Valahányszor add-ont adsz a játékhoz, ismételd meg ezt, mielőtt játszol, különben hibaüzenetet dob ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!