Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék orvos ha kicsit...

Hogy lehetnék orvos ha kicsit rosszul vagyok műtét láttán?

Figyelt kérdés
Gimnazista vagyok, 2év múlva megyek egyetemre.Az orvosira szeretnék menni, de az a bajom hogy amikor műtét videókat nézek nem mindig bírom végig nézni főleg ha szív műtét, szív transzplantációról van szó, akkor kicsit rosszul vagyok tőle, mert hogy az ott "mozog"(pumpál) nem úgy mint a többi szerv. A vér láttán nem vagyok rosszul, se akkor mikor vért vesznek, és injekció láttán sem. Szerintetek hogy bírnám megszokni ezt? Mert tényleg szeretnék orvos lenni.

2013. nov. 16. 19:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem árt olyan szakterületetkell választani,ami hiányszakma, 5-10 évig kint dolgozni, majd a) visszajönni és magánpraxist is indítani b) kint maradni. Az biztos, hogy nyomorogva idegbajosan nem lehet normálisan gyógyitani, márpedig az alulfizetés ehhez vezet.
2013. nov. 19. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!