Elisabethh kérdése:
Mi ennek az animének a címe?
Figyelt kérdés
Még régebben láttam egy animét, vagyis csak pár részt belőle. A címére már nem emlékszem de pár részletre igen. A főhős átkerült egy másik világba, ahol valamiféle szuper ereje volt, talált egy beszélő buzogányt aki innentől kezdve a 'társa' lett és együtt harcoltak. Még arra emlékszem hogy volt benn egy szőke boszorkány, aki az elején szintén a buzogányt akarta, de mivel nem szerezte meg csatlakozott a főhőshöz.2013. nov. 15. 19:00
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok abban biztos, hogy te erre az animere gondoltál, de nem a Zero no Tsukaima? Ott ugyan nem egy beszélő buzogány volt, hanem egy beszélő kard, de ott is volt átkerülés másik világban, és ott is volt szuper erő.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az..:s De azért köszönöm!
2013. nov. 15. 19:26
4/5 anonim válasza:
Beszélő fegyverekkel csak a MAR-t (Märchen Awakens Romance) ismerem, de itt a szőke boszi pl nem rémlik.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen a MAR az:) Nem tudom miért, de szőkére emlékeztem. Köszönöm a segítséget!
2013. nov. 16. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!