Ha cserélhetnél Judyval (G. H énekesnője), mit cserélnél el vele? Szted szép csaj? (sztem az! )
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2009. nov. 18. 10:10
1/10 anonim válasza:
Régen az volt,de sajnos a baleset miatt hiába hozták rendbe szerintem lárva feje van. Nem cserélnék vele semmit.
2/10 anonim válasza:
Azt a hihetetlen kitartást, ami Neki van... Hogy fel tudott és akart épülni a balesete után.
3/10 anonim válasza:
a bankszámláját:)Már szerintem sem szép
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem szép.
Nem cserélnék vele, de az akaratereje az nem semmi
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Hát igen a balesete után látszik h műtött az arca, mert találkoztam már vele csomószor és látszik h műtva volt az arca!
De sztem képen szebb, mint élőbe!
Itt sztetek szép? [link]
2009. nov. 18. 18:51
7/10 anonim válasza:
Szerintem szép.Sokat ad magàra.Csak alacsony.
8/10 anonim válasza:
Nem túl szép. de valamilyen szinten megértem merthát baleset.. viszont az nem fér a fejembe hogy miért kelett neki is ilyen hatalmas szilikon száj. mert ugye oké hogy meg kelett műteni jó sokszor h helyrehozzák az arcát de az a nagy száj nem szép és felesleges is...
9/10 anonim válasza:
hmm igen ahogy előttem mondták az akaraterő azt igen.. mert azért ő tényleg nagyon szép volt régen. és aki aztmondja h lárva feje van a műtét után az nem tudja hogy min ment keresztül. teljesen LESZAKADT neki az egész arca.. és megúszta a halált. hát sztem ezek után jó hogy nem úgy néz ki mint azelőt.. egyébként is nem mindig a szépség számít. egyébként a gyönyörű HANGJÁT cserélném le vele.. tegnap voltam groovehouse koncerten. és eszméletlen egy jó hang főleg élőben. én nagyon szeretem. és tényleg nem mondható rá hogy szép. de a hangja széppé teszi és ez az igazi szépség.. Kedvenc énekesnőm. és van tőle már 6 dedikálásom.
10/10 anonim válasza:
A gyönyörű, érces énekhangját.:))) és az akaraterejét és és mindent:):) nagyon nagyon tisztelem a Judyt nagyon szép sztem most is ahhoz képest h mekkora baleset érte szegényt. Aki meg aztmondja h lárvafeje van annak nem is tok mitmondani az sztem nézzen nagyon sürgősen magába..!! Sztem egyáltalán nem csúnya Judy főleg élőben,személyesen már volt vele szerencsém talizni:)) SOse felejtem el!! Kedvenc énekesnőm:)(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!