Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Telefon vevés, mit, hogyan?

Kapi0714 kérdése:

Telefon vevés, mit, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kérlek titeket hogy segítsetek nekem mert venni szeretnék egy Nokia Lumia 625-öt a Vodafone-ál, előfizetésre.

Hogy vannak az előfizetések? Ez nekem gondot okozott, mert látok ott olyat hogy átvételkor kell fizetni X-összeget (amit én nem akarok) meg olyat is látok hogy 1 forint átvételnél, azaz nekem semmit nem kell ott fizetnem csak meg kell kötni a szerződést és jön a póstán havonta a csekk? Mert ez az utóbbi lenne a megfelelő számomra, kérlek titeket segítsetek mert nem vagyok biztos hogy hogyan is kell ezt az egészet...

Előre is köszönöm! : )

-Kapi

2013. nov. 13. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
red basic készülék ár 1ft havidíj 24x12990ft vagy 24x14990ft+500mb adat,ha ezt választod akkor telefon ingyen lesz
2013. nov. 13. 22:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Valami szájba rágós válaszra számítottam, na de sebaj ez is megteszi... Most ugyan ott vagyok ahonnan elindultam.. :/
2013. nov. 13. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Minél több havidíjat fizetsz, annál olcsóbban hozhatod el a telefont. Ha bevállalod a Red basic C nevű tarifát, akkor 12990Ft-ot fizetsz havonta, ebben korlátlan belföldi beszélgetés és SMS, 500MB havidíj és készülékbiztosítás van. Ekkor ingyen (1Ft-ért) kapod meg a telefont.

Ha 5990Ft-os havidíjat vállalsz be (hálózaton belül ingyen beszélgetés és SMS, hálózaton kívül 150 perc vagy SMS, 500MB adatforgalom, nincs biztosítás), akkor 19900-ért kapod a telefont.

Ha 3190Ft-ot tudsz csak bevállalni (100 perc/SMS minden irányban, 150MB adatforgalom, nincs biztosítás), akkor 29900-ért kapod meg a telefont.

Azt te dontöd el, hogy melyik csomag elég neked. Azért semmiképp sem érdemes magasabb havidíjat bevállalni, hogy olcsóbban kapd a készüléket, mert ha amúgy az alacsonyabb csomag is elég az igényeidhez, akkor biztos, hogy rosszabbul jársz anyagilag a magasabb tarifával. Nekem például a legalacsonyabb csomag nem elég, a 2. csomagot meg sosem használnám ki. Így inkább az alacsonyabb csomagban vagyok (a 3190-esben), inkább ráfizetek havonta kb 1000Ft-ot pluszban (4000 körüli a számla). Így 10000-rel drágább volt ugyan a telefon, de havonta 2000-rel kevesebbet fizetek. Ez gyors matekkal 5 hónap alatt megtérül, 2 év alatt (merthogy addig akkor is fizetned kell a havidíjat, ha nem is kapcsolod be a telefont) közel 40000-et spórolok...

2013. nov. 14. 10:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, akkor meg veszem ugy ahogy te is leírtad! Szép kis karácsonyi ajándék lesz ez magamnak, magamtól. :)

(ment a pacsi!)

2013. nov. 15. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!