Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A "The Rake" nevű lény legendá...

A "The Rake" nevű lény legendáját le tudná nekem valaki írni?

Figyelt kérdés

Sokan ezért hülyének néznek,de szeretek ilyen legendákat,horror történeteket "boncolgatni".Eddig csak 2 ilyesmi lényről tudok,slender man és Bloody mary.Tudom ezek nem léteznek de...de érdekel :DD

Na valaki?

Esetleg ezeken kívül van más lény is?

(A kérdésemre választ szeretnék,nem kiosztást hogy inkább csináljak ezt meg azt ahelyett hogy ilyeneket nézek stb..Köszi!)

#ijesztő #The Rake #beszaratós
2013. nov. 13. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
2013. nov. 13. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom,én is olvastam ezt a kérdést,innen sikerült ezt felfedeznem.De az a baj hogy ebben van rossz fordítás is,ami magában nem baj csak én ezeket egy füzetbe szoktam összegyűjteni,amibe ezt nem tudnám lejegyzetelni.De köszi!
2013. nov. 13. 21:42
 3/3 anonim válasza:

A legenda szerint Rake daül az ágyadhoz este és nézi hogy alszol nézz.....nézz....NÉZZ

és tudatalatti telepátiával beszél hozzád de ha rajtakapod akkor megöl .....Én így tudom

Bocsi hogy későn írok(2016) de na xD

2016. márc. 30. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!