Hogy lehet team fortress 2-be ingyen prémiumot szerezni?
Figyelt kérdés
mindig csufolnak mert f2p vagyok és idegesit meg alig lehetnek tárgyaim és nagyon kéne de nincs pénzem rá lehet survey nélkül ingyen?2013. nov. 13. 16:22
1/5 anonim válasza:
Inkább örülj neki, hogy ingyen játszhatsz.
Amikor 5 éve megvettem (!), még egy aránylag értelmes játék volt. Most is vannak benne jó dolgok, de már az anyja sem ismerne rá, annyi plusszt beleraktak.
2/5 anonim válasza:
A legeslő válaszoló nagyon jól mondja. Én is körübelül 2 vagy 3 éve játszok a játékkal és eszméletlen jó még úgy is, hogy F2P vagy. Ne vedd figyelembe azért mert csúfolnak /Igaz én már megvettem a játékot/ semmi gond nincs azzal, hogy csúfolnak a játék az játék a cuccok se számítanak :).Csak, hogy tudj játszani INGYEN és örülj tényleg...,hogy nemkell fizetni érte.
3/5 dobilevi válasza:
Egyébként van 1 egyetlen mód arra hogy ingyen prémium legyél.
Úgy,hogy egy barátod küld neked egy prémium accountra váltó tárgyát,amit a mann co. áruházban tud megvenni.
4/5 anonim válasza:
Én fél ève lettem prémiumos úgy,hogy vettem 0.39€ ért egy cuccot (asszem jelzőpisztolyt)és máris prémium vagyok!
5/5 Ry_der válasza:
A mostani TF2-ben lehet venni 0,07 € /kb. 20 Ft/ egy katapultot, amit ha megveszel, emgkapod a prémiumot+ egy barátodnak örömet is okozol egy ajándékkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!