Mi volt az eddig legrosszabb álmod?
Nemtudom, asszem az volt, hogy valami kígyós, vagy valami, megharapott és ülve keltem föl. Vagy lehet, hogy az valami menekülős álmom volt. Nem emléxem, csak arra, h ülve ébredtem fel az éjszaka közepén...
16/F :D
Rengeteg volt. Egyszer egy 4m magas zombi-szörny 2m-es karmokkal hatalmas szájjal kergetett és megakart enni, de előtte felébredtem.
:)
Azt almodtam kb 6x mindig mas formajaban de a lenyeg ugyanaz. uldozott egy ember fegyverrel.es annyira rosz erzes volt.. kb 6 volt ez aztan az emberket egyszer amikor lelott az elott mielott felkeltemvolna beleneztem a szemeibe es megjegyeztem az arcat.Ismeros volt az arca. es kiderult hogy a boltos felelmetes,gyanus feje volt az.
igy kicsit viccesnek hangzik
de az almaimban csoppettsem voltaz.
Nálam vmi ilyesmi volt (lehet, hogy hosszú lesz):
Alapsztori az, hogy egy szigeten vagy vmi elhatárolt területen vagyunk családdal, ismerősökkel, és sorra történnek a gyilkosságok, és én vhogy mindig megmenekülök, de közben nyomozni kezdek... és egy ismerősünk fiára meg a feleségére gyanakszom először (előtte beszéltünk arról, hogy ők... illetve hát főleg a csaj, a srác egy papucs, ki akarják forgatni ismerősömet a vagyonából)... és a végén szembekerülök az ismerősömmel, és elmondja nekem, hogy ő volt a mesteragy a gyilkosságok mögött, és mivel már közel jártam az igazsághoz a bizonyítékaimban, meg kell, hogy öljön...
és nem azért volt rossz ez az álom, mert meghaltam volna benne (nem láttam a végét), hanem az, amikor felébredtem, és belegondoltam, hogy akár álmomban is, de hogy a fenében feltételezhettem róla ilyet, hogy megölne, mert nagyon aranyos, és mindig csak segített nekem. Oké, hogy az álom nem valóság, és nem is az, amit józanul gondolnék, de mégis... ez így egy napra letaglózott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!