Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van kedvenc idézeted? Ha van...

Van kedvenc idézeted? Ha van írd le lécci (:

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Az élet szar tanulj meg lapátolni

az élet egy cigi és mindannyian megszivjuk

senki se marad szűz mert az élet mindenkit megbasz

2009. nov. 17. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ma egy mosoly, holnap könnyek, ma még nehéz, de holnap könnyebb!

Csak az kedves nekünk igazán, amit féltünk elveszíteni!

Valami megszűnt bennem, elpusztult rég, arcomon nem láthatod, de belül üvöltenék...

Ne szégyelld kimondani, amit nem szégyellsz gondolni!

Néha, mikor azt mondom "jól vagyok", azt akarom hogy valaki nézzen a szemembe és mondja azt: "mondd az igazat" ...

Ilyen az élet! Kis kavicsokkal dobál meg minket - figyelmeztetésképpen. Ha ezeket a kis kavicsokat nem vesszük észre, akkor egy téglával dob meg. Ha a téglát sem vesszük észre, akkor szétzúz egy kősziklával. Ha őszinték vagyunk magunkhoz, akkor láthatjuk, hogy hol nem vettük észre a figyelmeztető jeleket. És akkor még van képünk azt mondani: "Miért pont én...?"

meg még iszonyat sok van mert gyűjtöm őket :D 13 word oldalnyi tuti van :D

2009. nov. 17. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Suicide is man's way of telling God, "You can't fire me - I quit." :)
2009. nov. 17. 18:02
 4/10 anonim válasza:
az a baj a világgal, hogy az okosak mindenben kételkednek, a hülyék pedig mindenben biztosak...
2009. nov. 17. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:

"Jobb utálni azt aki te vagy, mint szeretni azt, aki nem te vagy."

-Kurt Cobain

2009. nov. 17. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Einstein: két dolog végtelen: a világmindenség, és az emberi ostobaság. bár az előbbiben nem vagyok olyan biztos
2009. nov. 17. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
ha megismerkedsz valakivel, mondj neki egy hazugságot. ha nem adja tovább, a barátod: mondhatsz neki igazságot is /portugál közmondás/
2009. nov. 17. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Az élet olyan mint a sakk csak több benne a paraszt...
2009. nov. 17. 22:58
 9/10 anonim válasza:

"És mi van, ha feltesszük magunknak a kérdést, és azt a választ kapjuk, amit reméltünk? Hát, ott kezdődik a boldogság."

Született feleségek

2009. nov. 18. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:
„Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok.” Ezékiel 25.17
2009. nov. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!