Cene Evi kérdése:
Mit jelent a yolo és a la kifejezés?
Figyelt kérdés
a la alatt aszt értem h mondjak pl.add ide a füzetem la.2013. nov. 12. 18:18
1/5 anonim válasza:
yolo you only live once "népi bölcsesség" :D
la-t még így nem hallottam, talán légy aranyos??
2/5 The magic of banana válasza:
szerintem az LA,azaz Los Angeles
3/5 anonim válasza:
Add ide a füzetem Los Angeles? Érdekes elgondolás XD
4/5 The magic of banana válasza:
nem az ő pl-jára írtam,hanem magára az la rövidítésre T_T...azért annyira retardált még én sem vagyok
5/5 anonim válasza:
YOLO = Stílus mely azt fejezi ki, hogy egyszer élsz. Viszont ezt sokan félreértelmezik és úgy gondolják, hogy bármit megtehetnek pl:. Ez csak egy pirula, YOLO!
Tehát nagy baromságokat csinálnak.Mert "csak egyszer élsz" te megb*sznál egy csirkét? "YOLO" Miért ne? (Jó az utóbbi példa kissé durva volt) De a YOLO stílust felvevő emberek minden baromságra ráveszik magukat.
A "LA" pedig LOS ANGELES,(város,itt található Hollywood is) sapkákon is láthatod. pl:. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!