Munkahelyi piszkálódások! Miért avatkoznak a párkapcsolatomba?
ahogy a mondás is tartja, minden csoda 3 napig csoda. nemsokára úgyis történik valami új, amin lehet csámcsogni. nagyon sok embernek fáj mások boldogsága, mert az életük egy savanyú szar. tudom, ez nem boldogít, mikor épp szarul esik valami.
az én sztorim csak abban kapcsolódik ide, hogy én 20 voltam, amikor összejöttem a barátommal, aki akkor 29 volt. senkinek nem volt vele gondja. de amint betöltötte a 30-at, és 3-assal kezdődött az életkora, mindenkinek elkezdte bökni a csőrét :D nagyon sok az ostoba, korlátolt ember. én csak sajnálni tudom őket, hogy ilyen szegényes az életük, hogy másokéval kell foglalkozniuk.
egy haveromat is szintén munkahelyi kapcsolat miatt szólták meg, erre megbeszélték a barátnőjével (azelőtt sosem mutatkoztak együtt), hogy akkor már csak azért is nyáladzani fognak. ha valaki ok nélkül utál, adj okot a k*csögnek :D 1 hétig ment a túlzott romantika, aztán visszaálltak a rendes tempóra, és senki sem mert még csak odanézni sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!