Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egy alattam lakó...

Halbi71 kérdése:

Mit tegyek? Egy alattam lakó szomszéd folyamatosan az erkélyén dohányzik és ömlik a lakásomba a cigifüst. Két gyerekem van, nem akarunk tüdőrákban meghalni más hülyesége miatt!

Figyelt kérdés
Ha nem akarok konfrontálódni vele, mit tehetek még???
2013. nov. 11. 08:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
te sem lehetsz túl kellemes szomszéd
2015. ápr. 6. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk kettő lakással odébb bagózik 2 ember az erkélyen, és mégis bejön a füst. Szóval akkor ki a kekeckedő? Biztos mi is azok vagyunk. De nem azért fizetek ki 50 ezret albira, hogy más füstjét szívjam, pláne terhesen. Ja és nálunk a kedves lakóknak 2 terasza van, mégis ott cigizik, ahol felette a hálószobák vannak. Undorító.
2015. ápr. 19. 11:44
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

a szomszéd sem azért fizeti az albit, hogy a saját teraszán ne gyújthasson rá.

elég korlátozottak a lehetőségeid, ha ezzel bakod van.

(megszox vagy megszöx)

2015. ápr. 20. 18:03
 14/14 Salk Balázs válasza:
87%

Megértem a problémádat! Szerintem időnként mikor rágyújt rázd ki a szőnyeged, és kérj elnézést, hogy nem vetted észre...

Tegyél balkonba muskátlit, illatosat, hogy elnyomja a cigaretta füst szagát (ami igen büdös!) Figyelmesen locsolgasd épp olyankor mikor lentről dől a füst. Majd kérj elnézést mert véletlenül túl locsoltad. De a mézvirág sem rossz. Nem te vagy a rossz szomszéd mert nem dohányzol. Laktam panelban mellettem lévő lakásból a konektoron keresztül dőlt be a füst a lakásba. Valami hihetetlenül büdös szivarkát pöfékeltek 4-en szinte megállás nélkül. Borzalmas volt.

2016. júl. 25. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!