Katolikusok, önkielégítés után szabad áldoznom? Mit jelent a szentségtörés?
Én meg felhívnám a 3. válaszoló figyelmét arra, hogy amennyiben a katolikus elfogadják az Ószövetség tanait, abban egészen nyíltan áll, hogy a magvesztés számít bűnnek, méghozzá olyan halálos bűnnek, ahogy Onánt meg is ölte ezért Isten, azaz az, ha a férfi a "magjait" nem gyereknemzésre használja, amit régen értelemszerűen az önkielégítés kategóriába soroltak, ezért tiltották. Lásd:
Amúgy ma már nyugaton is szinte köztudott, hogy el lehet menni férfiként is magvesztés nélkül, hiszen az orgazmus fejben történik, az agyban, csak épp meg kell tanulnia a férfinek uralkodni a testén, ami testi és lelki tanulás és edzés kérdése és súlyos pénzekért oktatják azok, akik értenek is hozzá, én olyan párkapcsolatban élek, hogy bizonyítani tudom, hogy ez lehetséges, mert az én emberem el is végzett egy ilyen tanfolyamot nagy örömömre ;) , ami persze egy másik kérdést vet fel bennem, hogy vajon magvesztés nélküli önkielégítés után szabad-e áldozni a katolikus vallásban, de azt persze érdemes külön fórumon kitárgyalni... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!