Írnék egy OrochimaruxSakura vagy KakashixSakura párosítású fanfictiont, mert azokból olyan kevés van de semmi ötlet. Egyáltalán hogy kezdjem el?!
OrochimaruxSakura???? Ennél furább sheppet nem is választhattál volna xD...
Általában én képeket pásztázok, vagy nézegetem az animét és leírom az ötleteket, amik beugranak. Vagy az olyan szálakat, amiken el tudok indulni a történet létrehozásában...
De ha ez nem nagyon jönne be, akkor mondjuk kezdődhetne úgy a történet hogy Kakashi féltékeny lesz, (most elsőnek ez ugrott be), vagy mondjuk az egyik küldetésén súlyosan megsebesül és -mit tudom én- csak azért marad életben, hogy újra karjaiban tarthassa a hőn szeretett szerelmét... de nem tudom milyen stílusút szeretnél írni...
Vagy még azt tudom mondani, hogy olvasgass storykat, és gondolkodj hogy milyen új történetet tudnál kihozni....
(Én inkább a KakashixOC felé hajlok, így nem nagyon tudok mit kezdeni sakurával... alapból sem szimpi, de szerintem nem illenek össze... de ez ÉN vagyok...)
Remélem tudtam egy kicsit segíteni... :DD
Szerintem....három...de lehet hogy banán...
de talán mégiscsak legyen egy xHaru
1,válaszoló: köszii!! igen,kicsit furi párosítás és nem is illenek össze,de csak ez jutott eszembe XDD Meg a KakaSaku...
2. válaszoló: MI VAN???!!! XDD
LoL
xHaru,elég furcsa vagy XD :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!