Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a Jozefin név?

Hogy tetszik a Jozefin név?

Figyelt kérdés
Miért tetszik? Miért nem? Mi vagy ki jut róla eszedbe?
2009. nov. 16. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
nem tetszik.
2009. nov. 16. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tetszik... Nagymamám nővérét hívták így... Kedves öreg néni volt, de a neve... Mi Finának, Finukának becéztük, az még mindig jobb 1 fokkal.
2009. nov. 16. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Haha, Finuka... ílyen becézését sosem hallottam még:D
2009. nov. 16. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tetszik
2009. nov. 16. 23:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Senkinek? Na sebaj, nekem nagyon tetszik, az a lényeg:)
2009. nov. 16. 23:56
 6/9 thedani ***** válasza:

Neked tetszik, de a gyerekednek nem biztos hogy fog. Hogy fog ilyen névvel beilleszkedni normális emberek közé?? sehogy. Aztán majd mikor 13 évesen viheted a kórházba hogy összevarrják a csuklóját, mert szépen felvágta az ereit akkor majd persze azt kérdezed magadtól hogy miért. Egy a lényeg, mindegy hogy kinek tetszik vagy nem, ez egy sz@r név. Na jó, 80 éve még elment, de az idők változnak. A lánynak akkor kevesebb komplexusa alakulna ki ha Józsinak neveznéd. Na ez mond valamit. Csak ennyit akartam

21\F

2009. nov. 17. 01:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem te nem vagy egészen normális...

1: egy szóval sem mondtam hogy gyereknek akarom adni a nevet

2: neked lehet nem tetszik, de sok más embernek igen, nem csak itt kérdeztem meg.

3: mégis mi olyan rossz ebben a névben? el tudnád magyarázni?

+1: úgy írnám hogy Josephine, nem pedig magyarosan.

2009. nov. 17. 08:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik.De tényleg..nem tudom miért, tiszta szappanoperás hangzása van..meg ilyenek. De amúgy ha nem a gyerekednek akarod adni akkor miért kérdezed? vagy csak úgy?:)
2009. nov. 17. 09:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Magamnak akarom adni, mert magyar nevem van amit külföldön nem tudnak se kimondani, se leírni. És végül is tök mindegy ki mit mondd mert nekem csak egy gyönyörű nő jut eszembe róla, semmi más:)
2009. nov. 17. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!