Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet-e izomláz a hasamban a...

Lehet-e izomláz a hasamban a semmitől?

Figyelt kérdés

nem tesiztem,mert alapból fel is vagyok mentve..

nem csináltam semmi és mégis izomlázam van.

ez hogy lehet? :D

2009. nov. 16. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
szex??
2009. nov. 16. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért vagy felmentve?
2009. nov. 16. 23:06
 3/4 thedani ***** válasza:
100%

Ha alapból fel vagy mentve és eddig még sosem tesiztél akkor már tudom miért fáj: most nő ki a hasizmod. Gondolom reggel gyorsabban ültél fel az ágyból és ez kezdte meg az izomnövekedést. De ne aggódj, legalább lesz valami ami védi a hasad, és így a beleid sem folynak ki olyan könnyedén. Szóval csak így tovább. A végén még a lábaidra is nőnek izmok és még futni is tudsz majd a támadók elől, ha már nem tart tovább a hasizmod. De lehet hogy az egész csak menstruáció fájdalom, azaz görcs. Ez eseteben viszont nem tudok tanácsot adni mert pasi vagyok :)

21\F

2009. nov. 17. 02:02
 4/4 A kérdező kommentje:

nem szex :D

azért vagyok felmentve,mert van egy csontkinövés a lábamon és nem eröltethetem meg.

csak 1 éve vagyok felmentve,addig végig kellett tesizzek. olyan lehet h most nö ki a hasizmom? :D érdekesen hangzik. hát szerintem am sem tudnék igazán semmit tenni ellene,ugyhogy igy lesz tovább is.. oh remélem a lábam nem fog ennyire fájni. Nem menstruációs fájdalom,mert az nem ilyen. :)

Köszönöm a válaszokat.

2009. nov. 18. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!