Pusisz kérdése:
Lehet-e szüneteltetni a horgászengedélyt?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom január 05.-ig le kell adni a fogási naplót, és köv. év júniusig ki kell váltani az új engedélyt(állami jegy az adott évre, fogási napló..stb) Ha nem akkor újra kell vizsgázni.. Megoldható-e, hogy nem váltok újra, mert tudom, hogy egész évben csak magántavakra járok, ahol nem kell, Majd 2 év múlva tervezek állami vizekre "evezni" és kiváltom. Újra kell vizsgázni, vagy nem? Egy elektronikus adatbázisban tárolnak már minden adatot. Abban benne van, hogy már volt engedélyem, tehát vizsgáztam is.2013. nov. 8. 17:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!