Meg tudja mondani valaki milyen fajta, nevű ez a kés?
Figyelt kérdés
sziasztok. hosszas keresés után sem találtam olyan kést amilyet szeretnék.a leghasonlóbb amit találtam az ez ( [link]
de ez sem pont olyan mert nekem olyan kéne aminek a teteje nem ilyen 3szögbe alakul hanem lapos és vér ér van a közepén. fontos hogy legyen rajta ilyen kis kétoldali kiálló csuklóvédő a markolata meg tökmindeggy. de a legfontosabb hogy a hossza ne legyen az ilyennél nagyobb.
remélem érthetően fogalmaztam és előre is köszi
2013. nov. 8. 16:26
4/6 A kérdező kommentje:
szerintem nem olvastad végig a kérdésem. mert ez nagyon nem olyan
2013. nov. 8. 17:36
5/6 A kérdező kommentje:
fogalmazok jobban olyan kés kellene nekem mint ez : [link]
csak a közepén vér ér legyen. és (rozsdamentes acélbol)
hogyha valaki tudja az ilyen fajta,tipusu késnek a nevét és leirja + ha linket is tenne ehez hasonló késekröl azt nagyon megköszönném
2013. nov. 8. 17:47
6/6 A kérdező kommentje:
na jó már guvad a szemem a monitortol s a sok kereséstö de meghoszta az árát segitséget nem kaptam.... de csak megtaláltam szivem választotját pont ilyet akartam tökéletes a mérete és minden igényemet kielégiti még a tokja is jó meg mindene ilyet akartam. a fajta,tipus neve:kétélü vadászkés. :D ha érdekel valakit a kiválasztott itt a link (még az ára is jó) : [link]
2013. nov. 8. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!