Lakásbiztosításom van. Mi történik, ha nem fizetem be a bizosítási díjjat? Utólag behajthatják?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 12:00
1/3 anonim válasza:
A lakásbiztosítást úgy tudom csak évfordulókor lehet felmondani (pont nemrég volt ilyen problémám, onnan tudom), mert egy évre kötötted a biztosítást, csak "részletre fizeted". Én rákérdeztem és igen, elvileg behajthatják.
2/3 anonim válasza:
És még fel is mondják a szerződésedet, aztán majd nézhetsz, ha valami baj lesz, hogy miből fogod megcsináltatni.
És a másik, ha pl. hitelre vetted a házat, akkor a bank miatt kötelező fenntartani a biztosítást. Ha a biztosító felmondja a szerződésedet, akkor tájékoztatja a bankot, és abból is lehet gondod.
3/3 anonim válasza:
Csak a rend kedvéért..Ha nem fizeted a lakásbiztosítást, akkor a biztosító azt 3 be nem fizetett hónap után felmondja.Utána kapsz egy felszólítást, majd rá kb 30 napra egy ügyvédi fizetési meghagyást, az elmaradt 3 havi összegről, illetve 570 ft költséget. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!