Karácsonyi ajándék ötletek pasiknak?
Helo, ti mit adtok a párotoknak? Mi 18 évesek vagyunk az első karácsonyunk együtt, és gondoltam megkérdezem Ti mit tartanátok ideálisnak??
Illetve, nem tudtok olyan fotóst, aki olcsón kattintana rólunk pár képet?
Mivel ez még csak az első karácsonyotok együtt, ezért szerintem kerüld a következőket: félszív nyaklánc és társai (ettől a falra másznak, mert úgy érzik, már is el vannak jegyezve), a parfümöt, mert elég sablonos, és PC játékokat se igazán vásárolnék, ha csak nem akarod támogatni a szellemi leépülésben. Profi fotóknak meg még nincs értelme, inkább majd ha jegyesek lesztek. Nem igazán dolgoznak a fotósok pár kattintásért. Alapból nem éri meg az utazás, a felszerelésük cipelése, a fotók utómunkálata, az idő elpocsékolása, ha csak pár kép kell és alig keres rajta. Akinek megéri, az olyan is. Legfeljebb, ha a legjobb haverod fotós lenne, ő megcsinálná. Pár kattintásra jó amúgy egy telefon is szerintem, és egy ismerősöd, aki tud szép képeket készíteni.
Tudni kéne a srácról, mit szeret enni, jártok-e valahová, sportol-e, szeret-e moziba/koncertre/színházba járni? Mondj valamit róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!