Reni mikor "vitázik" Cortezzel?
Ááá meg is találtam:
– A híres szeptember nyolcadika….
– A gólyatáborban már mindenkit megismertem, akkor kialakult egy véleményem, úgyhogy az első napom leginkább egy emberről szólt – kezdte, és ki sem kellett mondani, mindannyian tudtuk, hogy rólam van szó.
… "Cortez mit gondolt rólam először"….
– Már aznap felidegesített… Viccelsz? Felmentem a lépcsőn, …, és oda sem néztél. Bevonultál a terembe a könyveiddel, és olvastál! …
– Az eszedbe se jutott, hogy nem mertem rád nézni? …
– Mert hozzád könnyen oda lehetett férni – akadt ki. – A szociopata Neményi állandóan a félméteres körzetedben tartózkodott. Odamentem volna, de úgy nézett ki a társaságotok, mintha csak az csatlakozhatna, akinek könyv van a kezében!
…
– Nem igaz, hogy nem vetted észre, miért segítek annyit irodalomból!
– Egy évig rajzszakköre jártam, hogy ne bukj meg! – kontrázott.
– Tudod, mennyi apró jelet küldtem feléd? – kérdeztem sóhajtva.
– Én meg egy jó nagyot. Ott lóg a nyakadban – bökött a nyakláncomon lógó gyűrűre, amihez azonnal odakaptam. – Erre mit csináltál? Kitaláltál magadnak egy barátot!
– Nekem legalább csak kitalált kapcsolatom volt – vágtam vissza, mire Cortez óvatosan elmosolyodott.
– Hé. Viki inkább csak haver volt, mint barátnő – szólt közbe Ricsi, Cortezt védve.
– Akkor Cortez elég furcsán barátkozik – meredtem rá dühösen.
– Azért téged se kellett félteni. Neményi? Könyvtár? Rémlik? – csatlakozott Dave a "Team Cortezhez"…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!