Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2012-ben tényleg lesz nagy...

2012-ben tényleg lesz nagy napkitörés? És lehet katasztrófa lesz a vége?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ezt mondják de nehogy elhidd má

csak azért készítettek belőle filmet mert Roland Emmerich a rendező vagy ki alkotni akart

és mivel jó a katasztrófa filmekben kitalálta ezt

a képlet 200-ről szól mégis élünk még

a maja naptár meg bármi lehet december 21 írták na és?

ez hülyeség épp most volt a fókuszba még sebestyén balázs szerint is hülyeség

2009. nov. 15. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Ezt hallottam én is a natgeon. De max áramszünetek lesznek, bár a mai világban 2-7 napi felér egy katasztrófával..
2009. nov. 15. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sebestyén balázs azt mondja, hogy nem lesz baj, akkor nem lesz baj. :D
2009. nov. 15. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Én már mindent olvastam 2012-re úgyhogy feladtam a terveim és várom a halált.
2009. nov. 18. 14:20
 5/6 anonim válasza:
Akkor te egy f*sz vagy, már ne haragudj....
2010. jún. 29. 12:03
 6/6 anonim válasza:

Mostani állás szerint a tudósok azt mondják lesz.Méghozzá nem is kicsi,minden eddigi legnagyobb.Én jobban utánna néztem h ez megint egy riogatás e,de azt kell h mondjam sztem nem.

Személyes véleményem ezzel kapcs meg az,hogy én eléggé sokat foglalkozok spiritualitással.Hallottam,láttam videokat,cikkeket 2012-vel kapcs.

Lehet erre utal a maya jóslat,miszerint sötétség lesz,és meg fog mindenki halni.A sötétség már adott,mert ha nagy napkitörés lesz,akkor akár hónapokig nem lesz áram.Ebből következik majd az,ami törvényszerű,hogy az embrek állattá fognak változni.Pánik lesz.Az emberek fejvesztve fognak mindent felvásárolni,és ha már nincs mit,meg miből,akkor rablás,fosztogatás,egymástól lopás.Ezen a szinten már nincs visszatartó erő,nincs rendőrség,meg egyéb.Szabad a gyilok :S Én valószinünek tartom,hogy erre utal a jóslat.Nem valami fogja az embereket megölni,hanem egymást!Láttam egy videot,amiben a pasi,aki nagyon otthon van a maya dolgokban,csak az fog meghalni,aki nem fél majd a sötétségtől.Vagyis mai nyelvünkre leforditva,nem kell pánikba esni!De sajnos,szinte biztos h nem igy lesz....

2010. aug. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!