Ááá imáádok! Csak nem olyan szinten mint a kis rózsaszín pinabarbik :D
2009. nov. 15. 17:33
2/14 anonim válasza:
én nemszeretek:D ha mondjuk egy élelmiszerboltba kell menni, akkor oda szívesen elmegyek, csak abban meg azt nem szeretem hogy kinlódni kell hogy hogy hozzam haza a cuccokat..
de a ruhavásárlást utálom:D sosem tudok dönteni, vagy csak simán nem találok olyat ami tetszene
2009. nov. 15. 17:38
3/14 anonim válasza:
öö hogy is fogalmazzak..szerintem ti (az elsöö válaszolót nem értem bele) azt hívjátok vásárlásnak hogy bemész egy boltba záróráig válogatsz aztán annyit fizetsz valami cérnadarabért amiből egy normális ember két hétig elélne...amugy én nem szeretek ha valami kell megveszem és ennyi nem tökölök meg játszom az agyam
2009. nov. 15. 17:38
4/14 anonim válasza:
elöző vok a másodikra se értem természetesen:D
2009. nov. 15. 17:39
5/14 anonim válasza:
Nem szeretek, legalább is úgy nem mint sok hülye nő, hogy fél napot a városban császkál és órákig elidőzik egy-egy üzletben. Tiszta idegroncs lennék ha ezt kéne csinálnom.
2009. nov. 15. 17:44
6/14 anonim válasza:
Ruhákat nem szeretek vásárolni, de kajákat, meg mindenféle kacatokat nagyon szívesen vásárolgatok :D
2009. nov. 15. 17:46
7/14 anonim válasza:
Ruhát, cipőt utálok, de régiségeket, érdekességeket szeretek.
2009. nov. 15. 18:15
8/14 anonim válasza:
Abban az értelemben, hogy ruhát meg effélét, nem. Könyvet, antikvár dolgokat, teát, művészeti eszközöket meg mindenféle olyat, amit normális ember nem vesz meg
2009. nov. 15. 18:32
9/14 A kérdező kommentje:
Nem csak ruhákra értem (cd,könyv.. stb.) :)
2009. nov. 15. 18:59
10/14 anonim válasza:
a második vagyok:D
a harmadiknak köszi hogy rám sem érted:D
amúgy, ha van pénz, mást szeretek vásárolni.. könyveket például igen, cd-t is ha úgy alakul. Én ahogy meglátok valamit tudom róla hogy kell-e nekem vagy sem.
talán emiatt nemszeretek ruhát vásárolni, mert vagy félek hogy nem fog tetszeni semmi, vagy tényleg nem is tetszik:D
de például nekem a cipővásárlás annyi hogy bemegyek a deichmanba, elmegyek a férfi cipőkhöz, megkeresema 6-7ezer forintos részleget, meglátok egyet ami nemrosz, és megveszem:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!