Másnak is zsírosodik a haja 2 nap után?
Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam. Semmi nem használ.2013. nov. 2. 15:58
1/9 anonim válasza:
Soha nem zsírosodik. Igaz, csak hetente-kéthetente mosom, és nem kenek rá semmilyen csodaszert.
2/9 A kérdező kommentje:
Jó neked. Nekem a harmadik nap már meg kell mossam, mert olyan zsíros, hogy nem jó rám nézni se
2013. nov. 2. 16:32
5/9 anonim válasza:
Nyugi nem vagy egyedül :/ nekem is kb 1-2 nap után bezsírosodik
6/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon hamar zsírosodik.Mindig más sampont vettem,h kipróbáljam van-e ami használ.Az,ami a legjobbnak tűnt is csak 3 napig jó...szóval nincs más,gyakran kell mosni.
7/9 anonim válasza:
Mert nem használtok jó termékeket. Olyan sampont, balzsamot kell, hogy használjatok ami zsíros hajtípusra van, és jó márkájú. Például vannak a garnier fructis samponok, syoss, schauma, elséve.
8/9 anonim válasza:
Nekem egyik napról a másikra zsírosodik :S Pedig 2 naponta fürdök :(
9/9 anonim válasza:
2 naponta fürdesz!? Az zsír! Én minden nap fürödni szoktam! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!