Mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, h találkoztam egy fiúval akit csak a netről ismerek(és nagyon szeretnék találkozni vele életben is).
Álmomban büszke is voltam magamra, mennyire nem izgultam és milyen bátran köszöntem és kezdtem beszélgetni...DE utána már csak a fiú beszélt.Nem emlékszem miről, de én minden szaván röhögtem! Ez mit akar jelenteni?
2009. nov. 15. 10:20
1/2 anonim válasza:
Azt, hogy találkozz a pasival :) és jó haverok lesztek :) vagy lehet több is =) de ha egy álmokönyvet előveszel, és megnézed benne a "férfi, találkozás, beszéd" szavakat, többet megfogsz tudni, és már csak össze kell rakni :)he-he
2/2 anonim válasza:
Nemtudom h vaon mit is jelenthet az álom.De ha én ha álmodok vmit, abban elkezdek hinni.Ez hüeség, ne nevessetek ki, de pl ha egy fiúval álmodok, és általában volt pasiaimmal álmodok, akkor mindig visszaszeretek beléjükl, mert azthiszem h egy jel hogy jót álmodtam vele, de kb soha nem úgy van.:DSzóval nemtudni.De nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!