Szoktál hangosan beszélni akkor, ha egyedül vagy?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 08:12
1/6 anonim válasza:
aham :P
jövök megyek a lakásban és akkor ..:D
2/6 anonim válasza:
nem,viszont amint kiteszik a lábukat a lakásból anyámék én énekelek:D
3/6 anonim válasza:
énekelni szoktam, meg ordítva tanulni:D annyira könnyen megtanulok úgy mindent:D
4/6 anonim válasza:
Igen, sőt akkor is, ha itthon van más is.
5/6 anonim válasza:
Én mikor egyedül vagyok mindig hangosan elbeszélgetek magammal:)) Én így sokkal jobban át tudom látni a dolgokat meg szerintem az egyedüllétet is azért úgy feloldja valahogy;-)
6/6 anonim válasza:
Kényszerbeteg vagyok,régen voltak ilyen kényszereim,hogy amit éppen ellenőriztam,azt hangosan is kimondtam, ez ilyen rituálé, magamat röhögtem közben olyan nevetséges dolog. Azóta leszoktam pont erről,és magamban susogok,hogy senki se hallja.Így válatm csendesőrültté. De legalább így nem néznek teljesen hülyének.Jól tudom álcázni a dolgot.Egyébként ha nem kényszer,akkor normálban sose szoktam hangosan beszélni.Csak ha szidok gondolatban valakit,akkor önnek a trágárságok ahogy a csövön kifér. Meg ha valami röhelyes dolgot érzékelek,akkor van néha hogy felkiáltok. De semmi egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!